Laihdutusexpertin ilmainen videoraportti nimeltä ” Uusi Alkusyy-Salaisuus Miten Laihdut ja Poltat Rasvaa Nopeiten ja Helpoiten ”Paljastaa sinulle uuden paremman tavan laihtua ja polttaa rasvaa

Ja opettaa sinulle jotain uutta itsestäsi siten, että se näyttää sinulle miten mittaat itseltäsi ns laihtumis helppous arvon, joka kertoo kuinka helppoa tai vaikeaa laihtuminen on sinulle perustuen siihen kuinka hyvä kehosi solutason toimintatila on

  • Haluatko oppia salaisuuden miten laihtua helposti ja nopeasti?
  • Salaisuuden miten nopeutat aineenvaihduntaasi ja sitä kautta kasvatat energiakulutustasi tekemättä yhtään mitään?
  • Salaisuuden miten saat rasvan palamaan juuri ongelmakohdista (vatsarasva ym) niin että näytät paremmalta kun laihdut?
  • Salaisuuden miten saat ruokahalusi laskemaan automaaattisesti niin että syöt itsestään vähempi ja laihdut siksi automaattisesti ilman tahdonvoimaa?
  • Salaisuuden miten moninkertaistat kehosi energiatasot niin että sinulla on energiaa liiikkua helposti laihduttamiseen ja rasvanpolttoon ja hyvänäköisen vartalon omaamiseen tarvittava määrä?
  • Ja salaisuuden miten moninkertaistat laihtumisen jo alkujaankin varsin hyvät terveysvaikutukset?
  • Plus haluaisitko tietää miten mitata itseltäsi ns laihtumis helppous arvosi joka kertoo kuinka helppoa tai vaikeaa laihtuminen on sinulle perustuen siihen kuinka hyvä solutason kehosi toiminta on – älä huolehdi jos arvosi ei olisi vielä superhyvä sillä voit parantaa tätä arvoa

Jos haluat niin silloin haluat katsoa uuden videoraportin nimeltä ”Uusi Alkusyy-Salaisuus Miten Laihdut ja Poltat Rasvaa Nopeiten ja Helpoiten”

Hei olen Karri Koivula ja olen tehnyt sinulle tämän kyseisen raportin – se paljastaa sinulle tärkeimmän salaisuuden siihen miten voit laihtua helposti ja nopeasti .

Tarkalleenottaen tämä raportti paljastaa sinulle mikä on tärkeimpänä alkusyynä sille, että olemme länsimaissa lihoneet ja miksi painohallinta on tullut vaikeaksi.

Eli luonnollisesti liika energiasaanti ja liian vähäinen energiakulutus ovat syynä lihomiselle, mutta olen löytänyt vielä näitäkin edeltävän alkusyyn , eli olen löytänyt tietyn ratkaisevan tekijän miksi syömme liika ja kulutamme liian vähän energiaa että lihomme ja syyn sille miksi laihtuminen on suht vaikeaa monelle.

Tämän alkusyyn tietäminen ja ymmärtäminen antaa sinulle avaimet helppoon ja nopeaan laihtumiseeen ja totaalisesti kontrolissasi olevaan painonhallintaan.

Tämä on tarpeen koska Tällä hetkellä peräti 95% laihduttajista jotka eivät tiedä tätä salaisuutta ja käyttävät vanhaa tekniikkaa että yrittävät vain kuluttaa enempi energiaa ja syödä vähempi kaloreita, niin epäonnistuvat laihdutuksessa lopulta niin että jopa lopulta lihovat enempi.

Eli tällähetkellä 95% niistä ihmisistä jotka onnistuvat suurella työllä ja vaivalla laihtumaan jonkun verran niin he eivät kuitenkaan pysty ylläpitämään tuloksia ja käy niin että he lihovat vanhat kilot takaisin ja lihovat sen päällekin vielä lisää.

No tämä alkusyy selittää miksi tätä vanhaa tapaa käyttävät ihmiset epäonnistuvat melkein kaikki ja tämä alkusyy paljastaa myös paremman tavan laihtua jonka avulla saat helpoimpia nopeimpia ja pysyviäkin tuloksia laihdutuksesta.

Eli jos tämä tärkein laihtumissalaisuus ja uudesta paremmasta tavasta kuuleminen kiinnostaa, niin voit tilata tämän videoraportin katselulinkin sähköpostiisi alta ilmaiseksi.

Huom vaikka videoraportti on ilmainen, se on kuitenkin reilu 30 minuuttia pitkä joten joudut sijoittamaan kyllä aikaasi sen katseluun, mutta sijoitus on sen arvoista jos laihtumisen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi ja hallitavaksi saaminen on asia mitä haluat.


ILMAINEN "Uusi Alkusyy-Salaisuus Miten laihdut​ ja poltat rasvaa nopeiten ja helpoiten" VIDEO  paljastaa sinulle...


Mitä asioita ” Uusi Alkusyy-Salaisuus Miten Laihdut ja Poltat Rasvaa Nopeiten ja Helpoiten ” raportti paljastaa sinulle

Sinulle paljastuu mm seuraavaa…

1. Pääsalaisuus miten saat painonhallinnastasi niin helppoa ja nopeaa kuin se vain voi olla.

2. Miten saat hormonisi helpottamaan laihtumistasi niin että ne ohjaavat kehoasi polttaman rasvaa oikeista paikoista ja näytät paremmalta.

3. Miten saat hormonisi ohjaamaan nälän tunnettasi alemmas niin että syöt itsestään vähempi ja laihdut.

4. Miten saat aineenvaihduntasi nopeammaksi jolloin kehosi polttaa itsestään enempi rasvaa kehostasi ympäri vuorokauden plus saa treenisikin kuluttamaan enempi energiaa vähemmällä rehkimisellä.

5. Miten moninkertaistat energiatasosi niin että sinulla on energiaa liikkua laihtumiseen tarvittava määrä päivittäin – ilman että se tuntuu raskaalta ja sinulla on jopa niin paljon energiaa että liikut vapaaehtoisesti vain purkaaksesi energiaa.

6. Miten voit mitata itseltäsi ns laihtumis helppous arvosi, joka kertoo kuinka helppoa tai vaikeaa laihtuminen on sinulle perustuen siihen kuinka hyvä solutason kehosi toiminta on – älä huolehdi jos arvosi ei olisi vielä superhyvä sillä voit parantaa tätä arvoa.

Kyllä Karri Haluan tämän ilmaisen videoraportin laihtumisesta – Miten voin saada sen?

Eli voit tilata videoraportin esim tässä allakin olevasta laatikosta napsauttamalla sinistä nappia jossa lukee ” kyllä, haluan tämän videon!.

Ja sitten seuraavalla sivulla kirjoittamalla etunimesi ja sähköposti osoitteesi minne haluat videoraportin katselulinkin.

Videon lisäksi saat myös ilmaisen “Karrin e-kirjeen” jossa lisää asiaa laihtumisen helpoksi tekemisestä, mutta myös muista aiheista kuten treenistä, terveydestä, kipujenratkomisesta ja vapaammistakin – periaatteesa kaikesta mikä olisi sinulle jotenkin hyödyksi.

E-kirjettä tilaa ja lukee naama ruutuun liimattuna jo yli 10 000 suomalaista lukijaa.

Voit perua e-kirjeen milloin vain – joka viestin alussa ja lopussa olevasta linkistä vaivattomasti- eli olet aina täydessä kontrollissa.

Parasta,

Karri Koivula


ILMAINEN "Uusi Alkusyy-Salaisuus Miten laihdut​ ja poltat rasvaa nopeiten ja helpoiten" VIDEO  paljastaa sinulle...


P.S.: Eli tarjolla olisi ilmainen videoraportti nimeltä ”Uusi Alkusyy-Salaisuus Miten Laihdut ja Poltat Rasvaa Nopeiten ja Helpoiten”

Raportti paljastaa sinulle tärkeimmän salaisuuden laihtumisen rasvanpolton ja painonhallinnan tekemiseksi helpoksi ja nopeaksi hommaksi. Plus se paljastaa sinulle miten otat itseltäsi laihtumis helppous arvosi, joka kertoo kuinka helppoa tai vaikeaa laihtuminen on sinulle.

Raportin tekijä on suomen eniten myydyn selkäkipuratkaisukirjaparin tekijä ja suositun kehonpainokuntoilukirjan tekijä – eli hän tietää mistä puhuu.

Saadaksesi video, napsauta sinistä nappia jossa lukee ” Kyllä, haluan tämän videon!”” ja kerro seuraavalla sivulla sähköpostiosoitteesi minne haluat tämän videoraportin katselulinkin.

Videoraportin lisäksi saat ilmaisen Karrin e-kirjeen jota lukee yli 10 000 suomalaista. Voit perua e-kirjeen milloin vain.


karrikoivula.fi laihtumisvideo koti |tietoja | yksityisyyskäytäntö | käyttöehdot
Postiosoite: Koivula enterprises Alakartanontie 2 A 20 02360 Espoo
y-tunnus 2343461-0 Copyright 2011-2022 Karri Koivula all rights reserved |