Ilmainen koulutus

Miten taistella ja voittaa syöpä immuunijärjestelmän avulla 

Tässä koulutusvideossa esitetyn metodin käyttö laski  syöpälääkärien tekemässä tutkimuksessa etäpesäköityneen syövän 3 vuoden kuolleisuusastetta 25 prosentista täydelliseen 0 prosenttiin 

Metodi perustuu lääketieteen Nobel palkinnon vuonna 2018 voittaneeseen immuuniterapiaan

Tiesitkö että valtavirran lääketieteen mukaan kehosi immuunijärjestelmä omaa jo kyvyn eliminoida syöpäsoluja tehokkaasti.

Kyllä, tämä on täysin totta.

Esimerkiksi kaikkein eniten käytetty lääkärien käyttämä oppikirja Tohtori Guytonin Lääketiteteellinen Fysiologia Oppikirja ja sen uusin painos sanoo syöpäkappaleessaan sivulla 41 seuraavaa ” Kehomme immuunijärjestelmä eliminoi suuren osan syövistä tai jopa suurimman osan syövistä mitä saamme” 

ENGLANNISTA KÄÄNNETTY LAINAUS OPPIKIRJASTA ”kehon immuunijärjestelmä tuhoaa usein syöpäsolut, ellei yleensä

Tämä tapahtuu seuraavalla tavalla: Useimmat mutatoidut solut muodostavat epänormaaleja proteiineja solurungossaan niiden muuttuneiden geenien vuoksi, ja nämä proteiinit aktivoivat elimistön immuunijärjestelmän, jolloin se muodostaa vasta-aineita tai herkistyneitä lymfosyyttejä, jotka reagoivat syöpäsoluja vastaan ja tuhoavat ne. ” LAINAUS PÄÄTTYY

Tämä tarkoittaa että immuunijärjestelmämme parantaa ehkä enempi syöpiä kuin edes lääkärit – lääkärit parantavat paljon syöpiä ja se on mahtavaa ja merkittävää – mutta immuunijärjestelmämme saattaa jopa parantaa vielä enempikin syöpiä.

No nyt saatat ajatella, että jos immuunijärjestelmällä on kyky eliminoida syöpäsoluja tehokkaasti ja se parantaa jo suuren ellei suurimman osan syövistä jo – niin emmekö voisi käyttää sitä syöpien eliminoimiseen silloin kun omaamme syövän?

No me ehdottomasti pystymme.

Ja lääkärit tietävät tämän ja kehittävät parhaillaan useita keinoja millä käyttää immuunijärjestelmää syöpäsoluja vastaan.

Yksi tällainen uusi keihitteillä oleva metodi sai esim nobelin lääketieteen palkinnonkin vuonna 2018..

Tällä nobelpalkitulla immuunijärjestelmän avulla syöpäsoluja eliminoivalla tekniikalla voidaan ehkä tulevaisuudessa jopa pystyä parantaa suurin osa syövistä.

Valitettavasti tämä nobelpalkittu lääketeknologia ei ole varmaankaan vielä käytettävissä vähintään kymmeneen vuoteen.

Joten et voi hyöytyä siitä vielä.

Onneksi lääkärit ovat keksineet muitakin keinoja joilla saada immuunijärjestelmä eliminoimaan syöpäsoluja.

Tässä paras tällainen keino:

7 vuotta sitten löysin ainutlaatuisen harvinaisen tutkimuksen jossa syöpälääkärit testasivat simppeliä elämäntapametodia jolla saada immuunijärjestelmä toimimaan tehokaammin syöpäsairailla potilailla.

Tutkimuksessa kehon immuunijärjestelmän tehostus tällä elämäntametodilla laski etäpesäköityneen syövän 3 vuoden kuolleisuusasteen 25 prosentista täydelliseen 0 prosenttiin.

Eli metodi antoi tutkimuksessa 100% selvitymisteen etepesäköityneessä syövässä ainakin lyhyellä aikavälillä.

Tämä on käsitykseni mukaan paras syöpätutkimustulos mitä on tähän mennessä saatu – tulos tuli myös ilman sivuvaikutuksia kun tämä on vain vaaraton elämäntapatekniikka.

Olin niin vaikuttunut tästä tuloksesta että käytin seuraaavat 7 vuotta tullakseni maailmanluokan expertiksi tästä elämämtapametodista.

Unelmani oli kouluttaa lääkärit valmentamaan potilaita tämän metodin käytöstä – mutta sain selville että lääkärit ovat liian kiireisiä normaalin työnsä johdosta että eivät ehdi mitenkään valmentaa potilaita tämän metodin käytöstä vakka se olisikin hyödyksi

Ratkaistakseni tämän ongelman aloin aloin valmentaa itse ihmisiä maailmanlaajuisesti tämän metodin käytöstä.

Minulla on sinulle ilmainen webinaari opetusessio katsottavaksi tästä metodista jos olet kiinnostunut.

se on noin 30 minuutin mittainen.

Se kertoo miten metodi eroaa kaikista muista – miten se toimii – ja miten voit parhaiten hyödyntää sitä.

Pääset katsomaan videon heti tämän sivun yläosasta.

Jos katsot koko videon voit lopuksi varata puhelusession jota kautta voit hakea valmennettavaksi tästä metodista.

Valmennan pientä valikoitua joukkoa tämän metodin käytöstä ryhmä-verkkovalmennuksen avulla.

Ystävällisesti, 

Karri Koivula 

P.S.: Saa välitön pääsy 30 minuutin koulutus videoon tästä metodista tämän sivun yläosasta punaista nappia napsauttamalla .

P.S.S.: Tiivistys:

1.Valtavirtalääketieteen mukaan immuunijärjestelmäme eliminoi suurein tai suurimman osan syövistä mitä saamme.

2.Yhdessä lääkärien tutkimuksessa immuunijärjestelmää vahvistava uusi elämäntapatekniikka paransi etäpesäkevaiheen syöväntoitoloksia yli 6 kertaisesti ja vähensi 3 vuoden kuolleisuutta 25 prosentista 0 prosenttiiin.

3.Opetan ilmaisessa video koulutuksessa tästä tutkimuksen uudesta elämäntapametodista.


Terms & conditions | Privacy policy

Copyright 2023 Karri Da Vinci All rights reserved

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way.