Teetkö nämä virheet selkäkipusi selvittelyssä?

ilmainen raportti ”Miten ratkot selkäkipusi nopeasti ehkä vain yhden vuorokauden sisällä lääkärien uudella metodilla” paljastaa sinulle miten vältyt tekemästä 3:ea yleisintä virhettä, jotka estävät selkäkipujen helposti ratkeamista

Teetkö jonkin näistä kolmesta yleisestä virheestä jotka voivat estää selkäkipujesi helppoa ja nopeaa ratkeamista.

1 Luulet että kivun syy on siellä missä se tuntuu. 

2. Hoidat vain oireita etkä selvitä ja ratko kipusi todellista alkuperäistä syytä viiva syitä.

3 Et hyödynnä uusinta tutkimustietoa ja käytä uusimpia lääkärien löytämiä selkäkivunratkontametodeja. 

Hei olen Karri Koivula olen Suomen eniten myyneen lihasperäisten selkäkipujenratkaisuoppaan kirjoittaja ja suomen isoimman lihasperäisten selkäkipujen ratkaisua käsittelevän e-kirjeen kirjoittaja. 

Olen todennut että noi kolme virhettä ovat yleisimpiä mitä selkäkipuiset e-kirjelukijani tekevät aluksi, kun yrittävät ratkoa selkäkipujaan ja noi virheet ovat esteenä selkäkipujen nopeasti ja helposti ratkeamiselle.

Tähän ongelmaan auttaakseni, olen tehnyt ilmaisen ” miten ratkot selkäkipusi nopeiten” videoraportin.

Raporttti paljastaa sinulle miten vältyt noilta 3 yleisimmältä virheeltä, jotka estävät selkäkipujen helppoa ja nopeaa ratkaeamista.

Samalla raportti paljasta sinulle lääkärien alunperin kehittämän uuden helpon keinon millä ratkoa pitkäänkin kestäneet selkäkivut nopeasti ja jopa kokonaankin – ehkä vain vuorokauden sisällä.

Tämä keino poisti omat todella pahat selkäkipuni kun niihin ei löytynyt kunnon ratkaisua. Keino on myös toiminut monilla tuhansilla suomalaisilla jotka ovat oppineet keinon kivunpoisto-oppaastani. Eli se on tutkittu ja käytännössäkin tehokkaaksi todettu keino myös.

Miksikin jos olet kivuissa et halua missata tästä keinosta kuulemista tai syytät itseäsi kun se olisi ratkonut onglemasi aiemmin ja paremmin.

Mitä videoraportti paljastaa sinulle ja mitä opit siitä

  • Saat selville miksi selkäkipu ei usein tule sieltä mistä se tuntuu – eli opit mistä kipusi oikein tulee mikä on sen todellinen syy
  • Saat selville mikä lääkärien keksimä uusi löytö on syynä selkäkipuireille ja tarjoaa helpon nopean ratkaisun selkäkivuille – eli opit miten ratkoa selkäkipusi täysin ehkä jopa vuorokaudessa -metodi toimii myös lonkka polvi olkapää hartia nilkka ranne ja moniin muihinkin kipuihin
  • Extratietona saat selville myös mm seuraavia asioita; miksi venyttely ja fysio voi pahentaa oireita – miksi selkäkipu on yleinen vaiva ihmisillä muttei esim eläimillä paitsi muutamilla kuten esim mäyräkoirilla – ja minkä ison virheen lääkärit tekevät selkäkipujen hoidossa…

Kyllä Karri haluan tämän videoraportin – miten saan sen?

Eli jos haluat videoraportin voit tilata sen ilmaiseksi napsauttamalla sinistä nappia ja sitten antamalla seuraavalla sivulla sähköpostiosoitteeesi mihin haluat raportin katselulinkin.

Saat ilmaisen videoraportin lisäksi myös kaksi ilmaista e-kirjettäni.

Karri Koivula Akatemia Selkäkipuvinkkejä e-kirjeen ja laaja-aiheisemman Karrin e-kirjeen jossa asiaa kokonaisvaltaisesti terveydestä treenistä ja muista aiheista myös. 

Jos e-kirjeistä toinen tai kumpikaan ei kiinnosta voit perua ne yksitellen joka viestin lopussa olevasta perumislinkistä. 

Eli olet täysin kontrollissa ja saat vain viestejä mitä haluat. 

Parasta,

Karri “Da Vinci” Koivula

Tietojesi käyttö:

Sähköpostisi on turvassa. En ikinä myy, jaa, vuokraa tai lainaa sähköpostiosoitettasi muille. Osoitteesi on vain minulta tulevien viestien käyttöön. Jos haluat lukea tarkemman yksityisyyskäytännön se löytyy allaolevista linkeistä.

karrikoivula.fi selkäkipuvideo koti |tietoja | yksityisyyskäytäntö | käyttöehdot
Postiosoite: Koivula enterprises Alakartanontie 2 A 20 02360 Espoo
y-tunnus 2343461-0 Copyright 2011-2022 Karri Koivula all rights reserved |