Saa selville lääkärien uusi nopea selkäkivut lähes 100% varmuudella poistava selkäkipuratkaisumetodi

Tilaamalla ILMAINEN ”Miten saat selkäkipusi ratkaistua nopeiten” video – Suomen eniten selkäkipuratkaisukirjoja myyneeltä kipuexpertiltä

Jos olet selkäkivuissa tässä on sinulle todella tärkeää luettavaa.

Eli jos olet selkäkivuissa ja ihmettelet mistä ne johtuvat ja mitä sinun pitäisi tehdä niille.

Minulla on sinulle hyviä uutisia, olet tullut juuri oikeaan paikkaan.

Olet tullut paikkaan jossa voit saada selville mistä selkäkipusi johtuvat ja saada selville, että miten pääset niistä eroon varsin helposti.

Hei olen Karri ”Da Vinci” Koivula, olen Suomen eniten myyneen selkäkipuratkaisukirjan kirjoittaja.

Olen ollut selkäkivuissa itse samassa tilanteessa kuin sinä juuri nyt aiemmin.

Eli kivuissa ja tilanteessa jossa en tiedä mitä kipu johtuu ja miten päästä siitä eroon.

Koska tiedän kuinka ikävältä selkäkipu ja oman kehon kontrollin menettäminen tuntuu ja se että ei tiedä mistä on kyse ja miten saada tilanne hallintaan, niin haluan auttaa sinua hiukan nopeuttamaan selkäkipujesi ratkaisua. Ja vapauttamaan sinut ikävästä kivun tunteesta ikävästä tiedottomuuden tunteesta ja antaa sinulle valta omaan kehoosi takaisin.

Ja siksi olen tehnyt sinulle ilmaisen Miten ratkot selkäkipusi nopeiten videon, joka kertoo sinulle miten voit saada selkäkipusi poistumaan nopeasti uudella lääkärien tekemällä selkäkipoistoläpimurtometodilla, joka antaa tieteellisen selityksen mysteeriselle ja yleiselle selkäkivulle jota hyvin moni kokee ja jonka syytä ei ole tähän asti pystytty saamaan täysin selville – miksi suurin osa selkäkiputapauksista on sellaisia joille ei saada varmaa syytä selville ja siksi sen hoito onkin hyvin tehotonta.

Miten ratkot selkäkipusi nopeiten video

Eli tällä sinulle tekemälläni videolla kerron tarinani miten melkein otin henkeni kun kärsin pahoista selkäkivuista pitkään mitä lääkärit, fysioterapeutit, kiropraktikot, fysiatrit, ortopedit ja kansanparantajat ja muut experttit joilla kävin – eivät pystyneet parantamaan.

Ja kuinka viimeisenä tekonani menin epätoivoissani lääketieteellisen kirjastoon etsimään apua ja löysin sieltä tuurilla lääkärien tietyn harvinaisen oppikirjan , josta opin lääkärien kehittämän uuden kivunpoistometodin, jolla monia kuukausia jatkuneet kovat selkäkivut ratkesivat nopeasti melkein välittömästi. Tämä lääkärien metodi antoi myös uuden tieteellisen selityksen sille miksi selkä kipuilee monilla. Eli se metodi antoi selityksen selkäkivun mysteerille.

Kerron siis sinulle tässä Miten saat selkäkipusi ratkaistua nopeiten videossa koko tarinani ja sitten kerron tästä lääkärien kehittämästä uudesta metodista ja kerron miten sinäkin saat sen avulla nopeasti selkäkipusi pois lähes varmasti myös.

Tiedän varmuudella että metodi toimii lähes varmasti sinulle koska olen opettanut sen tuhansille ja tuhansille ja tuhansille täällä Suomessa viimeisten 10 vuoden aikana ja se on toiminut aikalailla kaikille joille olen sen opettanut. Plus tiedän että metodi toimii sinulle tuossa lääkärienkirjassa olevien puolueettomien tutkimusten tulostenkin perusteella.

Saat tämän ilmaisen selkakipuratkaisuvideon lisäksi ilmaisen melkein päivittäisen e-kirjeeni, jossa lisää tietoa kipujenratkomisesta – plus myös treenistä terveydestä laihtumisesta ja muistakin aiheista.

E-kirjettä lukee yli 10 000 lojaalia lukijaa. En kuitenkaan halua pakottaa ketään lukemaan sitä – joten jos sinusta tuntuu että et kuulu tähän heimoon, niin voit perua e-kirjeen joka viestin lopussa olevasta linkistä.

Eli Jos haluat nopean ratkaisun ehkä pitkäänkin sinua vaivanneille selkäkivuille, niin napsauta allaolevaa punaista nappia ja sitten seuraavalla sivulla kerro mihin haluat videon.

Saat sen jälkeen sähköpostiisi välittömästi viestin, jossa linkki videoon “Miten ratkot selkäkipusi nopeasti lääkärien uudella keinolla”

Pitää mainita vielä sekin että tämä metodi muuten toimii muihinkin tukija ja liikuntaelinkipuihin ei vain selkäkipuihin. Eli saat samaaan syssyyn ratkotuksi tällä metodilla polvi olkapää lonkka ym muutkin kehon kipusi. Tuon lääkärin kirjan mukaan noin 80 % kehon kivuista tulee tämän kirjan paljastamasta lähteestä. Eli tämä video ei ole vain oikopolku selkäkipujesi ratkaisemiseksi vaan myös ehkä kaikkien muidenkin kipujesi ratkaisuoikopolku.

Älä tilaa videota jos sinulle ei ole antaa minulle 30 minuuttia aikaasi

Video jonka esitän sinulle kestää myös 30 minuuttia, joten sinulla pitää olla myös aikaa katsoa 30 minuutin video läpi. Voit katsoa videon osissa, mutta joudut käyttämään 30 minuuttia aikaasi. Et voi skipata videon yli jos haluat helpon ratkaisun selkäkivuillesi.

30 minuutin videon katselu ja kuuntelu voi tuntua pitkältä ajalta. Se ei ole kuitenkaan sitä, sillä ilman tätä videota joudut käyttämään paljon enempi aikaa kipujesi ratkomiseen . Video on iso oikopolku sinulle selkäkipujesi ratkaisuun parhaalla mahdollisella tavalla.

Eli jos sinulla on antaa minulle 30 minuuttia aikaasi selkäkipusi ja muidenkin kipujesi ratkomiseksi parhaiten – niin tervetuloa kyytiin. Napsauta punaista nappia alta ja täytä seuraavalla sivulla tiedot mihin haluat videon.

Parasta,

Karri “Da Vinci” Koivula


P.S.: Eli tarjolla on ilmainen Miten saat selkäkipusi ratkaistua nopeiten video – josta voit saada ilmaiseksi tietoosi miten ratkot selkäkipusi ja hyvällä toennäköisyydellä muutkin kipusi uudella lääkärien huipputekniikalla, suomen eniten selkäkipuratkaisukirjoja myyneeen kipujenratkaisuexpertin eli minun opastamana – ilman mitään riskiä tai sitoumuksia.

Videon lisäksi saat sähköpostiisi melkein päivittäisen ilmaisen e-kirjeeni jossa lisää tietoa selkäkipujen ja muiden kipujen ratkomisesta plus tietoa treenistä laihtumisesta ja terveydestä mitä et kuule muualla. ( e-kirje on aina peruttavissa joka viestin lopussa olevasta linkistä)

Eli jos olet selkäkivuissa tai vaikka vain joissain muissakin kivuissa, tilaa videolinkki sähköpostiisi nyt! Kadut jos et tee sitä nyt ja unohdat asian ja tajuat 10 vuoden päästä että olisit voinut ratkoa kipusi jo 10 vuotta sitten ja kärsit turhaan kivuistasi joile oli helppo ratkaisu.

Tietojesi käyttö:

Sähköpostisi on turvassa. En ikinä myy, jaa, vuokraa tai lainaa sähköpostiosoitettasi muille. Osoitteesi on vain minulta tulevien viestien käyttöön. Jos haluat lukea tarkemman yksityisyyskäytännön se löytyy allaolevista linkeistä.

karrikoivula.fi selkäkipuvideo koti |tietoja | yksityisyyskäytäntö | käyttöehdot
Postiosoite: Koivula enterprises Alakartanontie 2 A 20 02360 Espoo
y-tunnus 2343461-0 Copyright 2011-2020 Karri Koivula all rights reserved |