Rajoitettu aika tarjous – Raportti: Outo ruoka joka auttaa hämmästyttävällä tavalla nivelrikkoon, nivelreumaan ja nivelkulumaan

Yksinkertaisesti, tilaa päivittäinen ILMAINEN e-kirjeeni treenistä, terveydestä & fitneksestä, henkisestä puolesta ja vähän muustakin.

Ja saat tämän raportin ILMAISEKSI

“Outo ruoka joka auttaa maailmankuulun Harvardin yliopiston tutkimuksien mukaan isolla osalla ihmisiä ja myös koe-eläimiä, lähes ihmeen lailla nivelrikkoon, nivelreumaan ja nivelkulumiin – koska se ilmeisesti korjaa sitä ongelman syytä jollain tasolla.”

Kirjoita sähköpostiosoitteesi tähän allaolevaan laatikkoon ja paina “tilaa nyt!” nappia ja pääset lukemaan tämän raportin heti.

Raportti löytyy ekan tervetuliasiviestin lopusta P.S.: kohdasta.

[widgets_on_pages id=2]

Teknisiä yksityiskohtia:
– En jaa osoitettasi koskaan muille, se on vain e-kirjeeni lähetystä varten, piste.
– Päivittäinen = En ehdi aina kirjoittamaan ihan joka päivä, pakotan itseni kyllä kirjoittamaan ainakin kerran viikossa, vaikka olisin kuinka kiireinen.
– Voit lopettaa e-kirje tilauksen/poistua sähköpostilistalta milloin tahansa -se onnistuu joka viestissä olevasta linkistä, tai lähettämällä minulle sähköpostilla lopetuspyynnön esim vastaamalla johonkin viestiini.
– Olen ihan oikea aito henkilö.

Hei olen Karri Koivula ja haluan auttaa sinut parhaaseen kuntoon niin henkisesti, kuin fyysisestikin – päivittäisen e-kirjeeni avulla.

E-kirjeestäni opit valtavirtaa vastaan meneviä asioita joita et kuule muualla, plus saat motivaatiota ja piristystä arkeen.

Liity sähköpostilistalle/tilaa e-kirjeeni ja saat raportin Harvardin yliopistossa tehdyistä tutkimuksista yhdestä ruoka-aineesta, joka noissa tutkimuksissa on todettu hämmästyttävän tehokkaaksi avuksi nivelreumaan, nivelrikkoon ja nivelkulumiin. Niin että se jopa poistaa osalla tuon ongelman kokonaan kuin tuosta vain.

Lisätutkimuksia tarvitaan vielä, että ne toistavat nuo Harvardin yliopiston tukimuksien tulokset, mutta alustavasti tuo ruoka voi olla lääketieteellinen ihme.

Nämä maailmankuulun Harvardin yliopiston tutkimukset on hyvistä tuloksista huolimatta jostain syystä unohdettu ja lakaistu maton alle ja itsekin löysin ne ihan sattumalta, edes lääkäri ja tutkijatuttuni eivät olleet tietoisia niistä.

Jos sinulla on reumaa, niverikkoa tai vain nivelkulumaa, suosittelen että tsekkaat tuon raportin.

Tutkijoiden peukunoston lisäksi tämä ruoka on saanut peukunoston lukijoiltani. Minulla on noin 10 000 suomalaistakin e-kirjelukijaa ja useampi tuhat heistä on nimenomaan nivelvaivaivaista ja moni heistä on anekdoottisesti kehunut tätä ruoka, kun on kokeillut sitä, kuultuaan siitä minulta.

Terveisin,

Karri Koivula

Leave a Comment