Rajoitettu aika tarjous: Hullu kikka miten laihdut ilman lisätreeniä tai muuttamatta syömistäsi

Yksinkertaisesti, tilaa päivittäinen ILMAINEN e-kirjeeni treenistä, terveydestä & fitneksestä, henkisestä puolesta ja vähän muustakin.

Ja saat tämän raportin ILMAISEKSI

“Hullu kikka miten laihdut ilman lisätreeniä tai muuttamatta syömistäsi”

Kirjoita sähköpostiosoite tähän alle laatikkoon, ja paina “tilaa nyt!” nappia

ja pääset lukemaan tuon raportin heti. Se löytyy tervetuliaisviestin lopusta P.S.: kohdasta.

[widgets_on_pages id=2]

Teknisiä yksityiskohtia:

– En jaa osoitettasi koskaan muille, se on vain e-kirjeeni lähetystä varten, piste.
– Päivittäinen = En ehdi aina kirjoittamaan ihan joka päivä, mutta vähintäänkin kerran viikossa.
– Voit lopettaa e-kirje tilauksen/poistua sähköpostilistalta milloin tahansa, joka viestissä olevasta linkistä, tai lähettämällä minulle sähköpostilla lopetuspyynnön esim vastaamalla johonkin viestiini.
– Olen ihan oikea aito henkilö.

Hei olen Karri Koivula ja haluan auttaa sinut parhaaseen kuntoon niin henkisesti, kuin fyysisestikin – päivittäisen e-kirjeeni avulla.

E-kirjeestäni opit valtavirtaa vastaan meneviä asioita joita et kuule muualla, plus saat motivaatiota ja piristystä arkeen.

Liity sähköpostilistalle/tilaa e-kirjeeni ja saat raportin ” Aluksi vähän hullulta kuulostava kikka miten laihdut ilman lisätreeniä tai muuttamatta syömistäsi”

raportti on itseasiassa lyhyt raportti kuuluisan Harvardin apulaisprofessorin tekemästä tutkimuksesta, josta tuo “kikka” on peräisin, eli se on ihan tieteellinen fakta, jos näin voi sanoa.

Vaikutus on tuon tutkimuksen mukaan 5 kiloa vuodessa ilman mitään muutosta treenissä tai syömisessä. Eli josset tiedä tätä asiaa ja hoida sitä kuntoon, voit siis laihtumisen sijasta lihoakin 5 kiloa per vuosi enemmän, vaikket söisi muruakaan enempää tai liikkuisi metriäkään vähempää. 10 vuotta tuota ja se tekee 50 kiloa, auts.

Tuon asian kuntoon hoitaminen on muuten helppoa, sinun ei tarvi tehdä juuri mitään.

Terveisin,

Karri Koivula

Leave a Comment