Outo ruoka parantaa nivelrikon ja nivelreuman? Sanoo 3 harvardin yliopiston tutkimusta

Liity päivittäisen terveys fitness sekä mm. kipujen hoitoa käsittelevän e-kirjeeni lukijaksi ja pääset lukemaan – Raportin : Harvardin yliopiston tutkimuksia erään oudon ruuan vaikutuksista nivelrikkoon ja nivelreumaan.

[widgets_on_pages id=2]

Jos olet nivelrikkoinen tai nivelreumainen tämän raportin lukeminen voi olla tärkein asia mitä luet ikinä, koska tämä ruoka toimii noiden tutkimusten mukaan hämmästyttävän hyvin.

Tarina tämän raportin takana:

Hei olen Karri Koivula ja olen auttanut kipuisia ihmisiä jo monen vuoden ajan eroon toiminnallisista kivuistaan varsin hyvällä menestyksellä, vaikka sen itse sanonkin.

Tästä menestyksestä huolimatta osalla ihmisistä on ollut myös sellaisia kipuja joita en ole pystynyt auttamaan – heillä on ollut turvotusta, tulehdusta ja kulumia, jotka ovat aiheuttaneet myös osan tai joskus jopa kaiken heidän kipunsa.

Nämä ihmiset joita en ole voinut auttaa, ovat olleet aina mielessäni ja olen toivonut, että heillekin löytyisi jotain jolla he saisivat merkittävää helpotusta heidän ongelmaansa.

En tiedä toivoinko tuota samaan aikaan kun kenties taivaalla meni tähdenlento. Jokatapauksessa yhtenä päivänä kun selailin Harvardin yliopiston tukimuksia, niistä osui silmääni muutama nivelrikkoa ja nivelreumaaa koskeva tutkimus.

Näissä tutkimuksissa testattiin erään oudohkon ruoka-aineen tehoa nielrikkoon ja nivelreumaan, tarkoituksena ilmeisesti aikanaan eristää tästä ruuasta se vaikuttavin ainesosa ja tehdä tästä aineesta sitten supervahva patettilääke.

Huomasin kuitenkin että tuo pelkkä ruoka toimi itsessäänkin hämmästyttävän hyvin, eikä olisi edes tarpeen eristää tuosta ruuasta mitään.

Vaan tuon pelkän ruoan syönti säännöllisesti riittäisi monillle ihmisille jo yksistäänkin ja sillä olisi hyvät mahdollisuudet mullistaa joidenkin sitä kokeilevien elämä – siis jos nuo Harvardin tutkimuksien tulokset pitäisivät lähellekkään paikkaansa.

Koska nuo tutkimukset olivat Harvardin tekemiä ja siksi todennäköisesti laadukkaasti toteutettuja, ajattelin, että ruo ruoka olisi kokeilemisen arvoinen ihan käytännössäkin.

Joten hankin tätä ruokaa ja kokeilin sitä pienessä piirissä kulumista kärsiviä henkilöitä ja se tuotti samansuuntaisia anekdoottisia tuloksia kuin noissa tutkimuksissakin todettiin tieteellisemmin mitattuna.

Sen jälkeen tämä ruoka on ollut hieman laajemmassa kokeilussa asiakaskunnassani ja tulokset ovat olleet edelleen varsin lupaavia, joidenkin kohdalla jopa hämmästyttäviä.

Sanoisin että tämä ruoka voi hyvinkin olla yksi tämän vuosituhannen lupaavimmista hoidoista niverikkoon ja nivelreumaan – vielä on liian aikaista tietää lopullista tehoa, mutta alustavasti tilanne näyttää erittäin lupaavalta.

Voit lukea tarkemmin kuinka lupaavalta tämä ruoka vaikuttaa kirjoittamastani raportista.

Pääset lukemaan raportin liittymällä päivittäisen terveys ja fitnes ja mm. myös kivunhoitoaiheisen e-kirjeeni lukijaksi.

Linkki raporttiin on ekassa tervetuliais viestissä, jonka saat sähköpostiisi vähän sen jälkkeen kun olet liittynyt sähköpostilistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi allaolevaan laatikkoon.

Ekirje on ilmainen, se ei ole kuitenkaan kaikkia varten, koska ilmaisen itseäni siinä vapaasti, miksi se miellytä kaikkia.

Jos et tykkää siitä, voit halutessasi lopettaa e-kirjeen saannin eli poistua sähköpostilistaltani, milloin tahansa joka viestin lopussa olevan linkin kautta – tai jos et jostain syystä onnistu poistamaan itseäsi voi myös lähettää minulle viestiä ja minä tai apulaiseni poistavat sinut.

Toivon kutenkin että pysyt yhtenä melkein 10 000 lukijanani.

Ystävällisesti,

Karri Koivula

Siis mitä tehdä nyt?

[widgets_on_pages id=2]

Eli kirjoita sähköpostiosoitteesi tuohon ylläolevaan laatikkoon ja sitten paina tuota tilaa nappia.

ja sitten mene sähköpostiisi ja napsauta tervetuliaisviestiini josta löydät linkin tuohon raporttiin ja voit lukea sen. Linkki raporttiin on P.S.: kohdassa viestin lopussa.

Tervetuliaisviesti lähtee automaattisesti heti kun kirjoitat sähköpostiosoitteesi ja painat tilaa nappia, mutta joskus se ei tule perille ihan valonnopeudella, eli sen saapumisessa voi joskus kestää jonkin aikaa.
Kärsivällisyyttä- tämä tieto on odottamisen arvoista.

Leave a Comment